Otvara se Primark u Ljubljani, a iz Zagreba će ići organizirani prijevoz!

Primark u Ljubljani otvara se 13. lipnja 2019. u 10 sati, a najavljena je i specijalna autobusna linija iz Zagreba
Vidi originalni članak

Jedan hrvatski autobusni prijevoznik već je najavio specijalnu autobusnu liniju iz Dugog Sela i Zagreba prema Ljubljani koja će stajati 100 kuna. Linija kreće 22. lipnja, piše Poslovni Dnevnik.

Podsjetimo, do sada je najveći Primark bio u Grazu, a sada će po svemu sudeći brojni Hrvati po povoljnu trendi odjeću za cijelu obitelj te dodatke za dom putovati još bliže.

Kako je Toni Pugelj, direktor City Parka, shopping centra u čijem će sastavu biti i Primark, otkrio za slovenski portal "Uporabna stran" - osim kupaca iz Slovenije, računaju i na kupce iz Hrvatske te Italije.
"Uporabna stran" otkriva kako će ljubljanski Primark imati 44 blagajne i 48 kabina na 4250 četvornih metara.

U dućanu će kupcima na raspolaganju biti i besplatan WiFi, dvije zone za odmor s kaučevima i foteljama, a za zaposlenike je također predviđena zona za odmor s postajom za kavu i čaj te kuhinja, piše Uporabna stran. Primark je irska kompanija koja se bavi prodajom odjeće i accessoirea, a vlasnik joj je Associated British Foods.  Dolazak ovog modnoga giganta na slovensko tržište bez sumnje će potaknuti konkurenciju na nove akvizicije. Govori se o grupaciji LPP Group (koja u vlasništvu ima Reserved), kao i o poznatom britanskom beauty brendu The Body Shop, koja navodno također ulaze na slovensko tržište. 

Primark je prvi dućan otvorio u Dublinu 1969. godine i zvao se Penney's. Danas imaju više od 360 dućana u 11 zemalja u Europi i Americi. Kompanija je jedna od najjačih u segmentu tekstila u Velikoj Britaniji i ojačala je svoju poziciju u Španjolskoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Italiji, Austriji i SAD-u, piše RetailSee.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".