Ako vas je ikada zanimalo kako kraljica Elizabeta II ujutro izabere što će odjenuti, evo odgovora

Uvijek se pojavljuje u jarkim bojama, a svako jutro bira između dvije kombinacije koju joj pokaže stilist
Vidi originalni članak

Nije lagan posao odlučiti što će britanska kraljica Elizabeta II nositi, a kako bi odabir bio još teži, cijeli jedan kat rezerviran je za njezinu odjeću, cipele i torbe. Bivši butler Paul Burrell otkrio je na koji način odabire odjeću ujutro, piše Elle.

"Sva odjeća nalazila se na katu pa bi joj stilist ujutro predstavio dvije kombinacije nacrtane na papiru s komadom materijala kako bi kraljica znala radi li se o svili, pamuku ili vuni", rekao je Paul.

Potom se odabrana kombinacija donese s kata, a ona zapravo ni ne vidi svoj ormar s odjećom. Kraljevski protokol nalaže da kraljica mora na sebi imati jarke boje kako je se moglo uočiti u velikoj gužvi. Neki ljudi stoje daleko i žele vidjeti kraljicu, a zahvaljujući bojama to i mogu. Nekada ima jarku odjeću ili kaput, a uvijek nosi i šešir u istoj boji. Torbe koje nosi su dizajnerske, a za njih je zaslužan dizajner Launer.

Pogledajte kako se odjenuti na vrućinama:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".