Otkrij svoj novogodišnji styling u Diademi

Ako ste u potrazi za novogodišnjom toaletom i još uvijek ne znate koji je vaš styling za ovogodišnji doček, donosimo nekoliko zanimljivih preporuka.
Vidi originalni članak

Doček Nove godine dan je kada svi želimo zablistati svojim stylingom i izgledati savršeno! Uska zelena haljina, s volanom u struku i prekrasnim crnim kristalićima, savršeno će istaknuti vašu figuru i privući sve poglede u vašem smjeru. Ukoliko pak više volite nježne pastelne tonove, puderasta nijansa viskozne haljine s razigranim šljokicama može biti idealan izbor za vaš ulazak u novu 2016.  godinu. Također, Diademina klasična mala crna haljina s kožnim cvjetovima istovremeno je upečatljiva i udobna, što je čini odličnim izborom za novogodišnju noć. S njom se lako mogu kombinirati cipele na petu i diskretan nakit, a cijeli styling možete upotpuniti smokey eyes make-upom. Ipak, crvena haljina s golim leđima, u kombinaciji s crnim salonkama i crvenim ružem na usnama, nepogrešiv su spoj elegancije i jednostavnosti. Još nekoliko  trendi kombinacija možete pogledati ovdje.

Novogodišnji styling

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".