Otkačene tenisice, cool haljina, neobična torbica... Stajliš poduzetnica stvarno zna kako se istaknuti na špici

Goran Čižmešija fotografirao je damu u čijem modnom rječniku ne postoji pojam "monotono", a njezina će vas odjevna kombinacija u to uvjeriti!
Vidi originalni članak

Volim modu, često kombiniram elegantno sa sportskim i uvijek mora biti nešto atraktivno i neobično, rekla je Ivana Vodanović našem Goranu Čižmešiji kad ju je fotografirao u stvarno cool odjevnoj kombinaciji kojom se istaknula na zagrebačkoj špici

Kad gledamo outfit stajliš poduzetnice, ne znamo što bismo prije izdvojili - neobičnu haljinu, cool torbicu, efektne tenisice, trendi maramu... A sve u kompletu izgleda još bolje i daje formulu s kojom se ne može proći nezamijećeno!

- Ne volim jednnostavne stvari. Od obuće najviše nosim tenisice i robusnije čizme, a nikad ne bih odjenula nešto usko i kratko, rekla je poduzetnica. Način na koji je ova cool poduzetnica isfurala maramu poseban je hit ovog ljeta, a pokazala je kako će se ovaj trend nastaviti i u jesenskim, nešto hladnijim danima. 

Što se još nosi na špici? Provjerite u galeriji!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Zgodna voditeljica i novinarka blista u kombinaciji koju trendseterice obožavaju: Čizme i minica savršen su spoj
Lijepa studentica blista u outfitu kojeg cure u ljetnim danima obožavaju, a upotpunila ga je trendi modnim dodacima
Đurđa Tedeschi pokazala zašto je prava modna ikona: Crnu haljinu nadopunila trendi i zanimljivim modnim dodacima
Lijepa brineta u odličnim dizajnerskim cipelama: Najavila je veliki jesenski trend o kojem vlada podijeljeno mišljenje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".