Osvojite luksuzan ruž iz kolekcije Victoria Beckham za Estée Lauder

Black Cassis ruž dio je nove kolekcije, a prodaje se po cijeni od 415 kuna!
Vidi originalni članak

Kozmetička kuća Estée Lauder ostvarila je zavidnu suradnju - riječ je o kolekciji koju su kreirali s modnom ikonom i dizajnericom Victorijom Beckham. 

Zajedno su stvorili limitiranu make up kolekciju pod nazivom Victoria Beckham Estée Lauder. Svoju su debitantsku kolekciju predstavili još u rujnu 2016. godine kad su ponudili proizvode za lice, a ovog su puta pokazali make up kolekciju za jesen/zimu 2017./2018. Kolekcija je sastavljena od 19 bestsellera iz prve kolekcije, 18 novih proizvoda i dva limitirana seta, a među proizvodima nalazi se i ruž Black Cassis koji jedna čitateljica ima priliku osvojiti!

On se u Douglas parfumeriji u Arena Centru može kupiti po cijeni do 415 kuna, a, ako ga želite dodati u svoju kolekciju šminke, trebate odgovoriti na pitanje: "Kada se osjećate najglamuroznije?".

Svoje odgovore pošaljite nam do 22. listopada, a nakon toga ćemo odabrati sretnu čitateljicu!

Dobitnica je Ivanka Ivas.

Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".