Osvojio nas je trudnički stil Franke Batelić: Preferira modnu jednostavnost upotpunjenu zanimljivim dodacima

Pjevačica se u odijevanju drži klasike koju rado nadopuni dizajnerskim ili trendi dodacima
Vidi originalni članak

Franka Batelić često se nađe u modnom fokusu zbog odličnog stila odijevanja, a nekoliko je puta bila i zvijezda naše modne rubrike, kad bi pozirala fotografu Goranu Čižmešiji na zagrebačkoj špici. Njezina je garderoba bogata klasičnim komadima koji su nosivi godinama, a rado ih upotpuni efektnim dodacima i dizajnerskim komadima koje se nalaze na listi želja mnogih ljubiteljica mode. 

I njezin je trudnički stil zaslužio čistu modnu peticu - trudnoću je na društvenim mrežama objavila poziravši u bijeloj pripijenoj haljini, nalik na vjenčanicu, koja se ističe efektnim dezenom i volanom od tila. Nosila ju je u jednoj od epizoda Plesa sa zvijezdama, gdje je bila dio žirija, a potpisuje ju omiljeni domaći modni dvojac eNVy room

U lipnju je posjetila Kopenhagen, a na jednoj od fotografija nosila je kombinaciju rezerviranu za hladne dane. Kombinezon nošen s kožnom jaknom izgleda jako cool, pogotovo kad im se doda jedan od najtraženijih modela tenisica sezone, onaj s potpisom New Balancea. 

I na odmoru se drži jednostavnosti pa za more bira bazične komade poput male crne haljine u nekoliko varijanti. Iza jedne od njih, modela s otvorenim leđima, stoji srpska influencerica i vlasnica brenda Bebe by Dunja, Dunja Jovanić, a pjevačica ju je odabrala kao jedan od outfita na odmoru u Turskoj. 

Ni Franka nije odoljela špagericama, omiljenom ljetnom paru obuće kojeg mnogi vole upravo zbog njihove svestranosti i lakoće kombiniranja. Njezin je izbor bio klasičan model u crnoj boji koji pristaje na sve, a uz to je i udoban.  

Pletena je torba našla svoje mjesto i u Frankinoj kolekciji dodataka, a njezin je izbor bio dizajnerski model s detaljima od kože u smeđoj nijansi. Takva je pletena torba postala neizostavan dio ljetne garderobe, a nije rezervirana samo za plažu, nego se odlično uklapa u svakodnevne ljetne kombinacije.  

 

Na Zarinom odjelu sa sniženim cijenama ima super komada po pristupačnim cijenama, od 79 do 179,90 kn!

Outfitom najavila što ćemo nositi najesen: 'Volim bezvremensku eleganciju, kombiniram je s trendovima koji mi se svide'

Balayage tehnika bojanja dobila je "update": Pramenovi izgledaju prirodno, a kosa sjajno i osunčano

Suknja nižeg struka i efektan top pristaju kao saliveni modno osviještenoj pravnici i financijskoj konzultantici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".