Osvojila nas je simpatičnošću i stilom: 'Ako mi je nešto od trendova zanimljivo, to nosim, ali inače ih ne pratim'

Simpatična Lora Marija odabrala je nekoliko trendova i dala im vlastiti stilski potpis.
Vidi originalni članak

Lora Marija Kolar jedna je od onih akterica naših modnih priča čije odjevne kombinacije u gradu ne prolaze nezamijećeno. Na zagrebačkim ju je ulicama prošlog ljeta fotografirao naš Goran Čižmešija, a nije nas osvojila samo cool stajlingom, nego i svojom vedrinom te osmijehom od uha do uha. 

Lora Marija je plesačica i radi u plesnom studiju s djecom, a za Divu je rado ispričala nekoliko detalja o svojem stilu.

– Ne razmišljam previše o svojim kombinacijama, sve je to pomalo utjecaj kulture, glazbe i okoline općenito. Moj lifestyle utječe i na moj modni stil. Ako vidim nešto od trendova što mi je zanimljivo, onda to i nosim, ali inače ih ne pratim – rekla je simpatična Lora Marija koja je odabrala nekoliko trendova i dala im vlastiti stilski potpis. 

Karirane bermude efektan su izbor koji odlično izgleda s komadima u crnoj boji. Odabrala je korzetirani top koji joj pristaje kao saliven, dok su glomazne mokasinke jedan od onih klasika koje ćemo ove jeseni viđati po svuda. Prate nas već nekoliko sezona, a osim što su vječni klasik, postale su jedan od najtraženijih modela pa su dostupne u novim kolekcijama dizajnerskih i high street brendova.

Izborom žutog cekera pokazala je kako oni nisu rezervirani samo za plažu, nego super izgledaju i na gradskom asfaltu, dok su dokoljenke upečatljiv detalj kojim se izdvojila na zagrebačkoj špici.

Cargo hlače popularni su model za jesen, a evo koji komadi su trenutno in:

FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 15,99 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR

Genijalnom kombinacijom pokazala zašto je mala crna haljina najbolji dodatak garderobi
Dermatolozi otkrivaju: Ovo je ispravan način kako se riješiti dosadnih akni na tijelu
Cargo hlače popularni su model za jesen, a evo koji komadi su trenutno in

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".