Osvježite jesenski izgled: Ovo su najveći trendovi koje viđamo u slojevitom i toplom odijevanju

Osim ovih trendova, ne zaboravite dodati sezonske modne dodatke poput šešira, rukavica i šalova kako biste upotpunili svoj jesenski izgled.
Vidi originalni članak

Jesen je stigla i donosi s njom novu paletu modnih i ljepotnih trendova. Ova sezona naglašava udobnost i izražavanje osobnog stila, dok istovremeno daje prostor za kreativnost. U ovom članku, istražit ćemo najnovije trendove koji dominiraju jesenskom modnom i beauty scenom te pružiti savjete kako ih uspješno integrirati u svoj svakodnevni izgled.

Pletene haljine
Pletene haljine su apsolutni must-have ove jeseni. Osim što su udobne i tople, ove haljine dolaze u raznim krojevima i duljinama, pružajući vam brojne opcije za stvaranje raznolikih jesenskih outfita. Preporučujemo da odaberete nijanse koje odražavaju jesensku paletu, poput smeđe, bordo, i tamnozelene. Pletene haljine izgledaju sjajno u kombinaciji s čizmama i trendi kaputima.

Combat čizme
Combat čizme su se vratile na modnu scenu i postale su ključan element jesenskog stajlinga. Ove čizme karakterizira čvrsta izrada, debeo potplat i često masivni vezovi. Nosite ih uz traperice, suknje, ili haljine za dozu grunge šarma. Uz njih, svaki outfit postaje hrabriji i izražajniji.

Curtain cut 
"Curtain cut" frizura je jedan od najtraženijih frizura ovog jesenskog razdoblja. Ova meka i profinjena frizura karakterizira šiške koje padaju s obje strane lica, stvarajući zavodljiv okvir. Velika prednost ove frizure je da se može prilagoditi različitim dužinama kose, čineći je pristupačnom opcijom za mnoge.

Baršunasti nokti 
Za dodatnu dozu luksuza, isprobajte baršunaste nokte u prekrasnoj nijansi jantara. Ova boja savršeno odražava toplinu i eleganciju jeseni. Osim što su izuzetno privlačni, baršunasti nokti pružaju teksturalni element koji čini vaše ruke pravim eye-catcherom. Uz ovu nijansu, svaka prilika postaje posebna.

Crna je klasik
Tijekom Tjedna Mode u Parizu i Milanu, dizajneri su nas iznenadili kombinacijom crne boje, prozirnih materijala i odvažnih krojeva. Crna boja dominira mnogim kolekcijama, donoseći dozu elegancije i moći. Prozirni materijali omogućavaju igru s teksturama i slojevima, dok odvažni krojevi potiču izražavanje individualnosti kroz modu. Jesen je vrijeme za eksperimentiranje s različitim stilovima i izgledima, pa neka vaša odjeća bude izraz vaše osobnosti.

Izdanje koje bi razvedrilo i najtmurniji jesenski dan. Psihoterapeutkinja kaže: 'Volim cvijeće i cvjetne uzorke!'
Trendovi upareni s klasikom izgledaju tako dobro: Inspirirajte se izdanjima frendica koje super stil imaju u malom prstu
Tek je par kapi dovoljno da vas miris prati cijeli dan: Izaberite nekog od favorita čiji miris 'drži' od jutra do večeri
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".