Osramotila se? Meghan Markle napravila modni gaf koji se svakome od nas može dogoditi

Meghan Markle nosila je impresivnu crvenu haljinu s potpisom brenda Self-Portrait, no ona je pala u drugi plan zbog jedne pogreške
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry trenutačno se nalaze u Kraljevini Tongi, a kao i na cijelom kraljevskom putovanju, par je i ovog puta zablistao. Princ Harry isfurao je bež odijelo, dok je trudna vojvotkinja blistala u crvenoj haljini koju potpisuje Self-Portrait.

Međutim, potkrala joj se jedna pogreška koja nije tako neobična, no nikako nismo mislili da se može dogoditi i njoj. Naime, Meghan je s haljine zaboravila skinuti etiketu, a to se na fotografijama jasno vidi pa su društvene mreže bile prepune komentara obožavatelja o tome je li se Meghan osramotila. 

Haljina, čija je cijena 345 funti, usklađena je s bojama Kraljevine Tongo, a kombinirala ih je s tamnoplavim salonkama. Bez obzira na ovaj modni gaf, moramo priznati kako je Meghan uistinu blistala!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".