Osobni trener sa super stilom: 'Volim nositi razne sitne uzorke, ali neke koji su drugačiji i kakve ne nosi svatko'

Goran Čižmešija fotkao je osobnog trenera koji odlično nosi klasiku s pomakom
Vidi originalni članak

On je jedan od onih frajera na zagrebačkoj špici koji istaknuo svojom odjevnom kombinacijom. Simpatičan Ryan iz Engleske rado je pozirao našem fotografu Goranu Čižmešiji, a ovih dana uhvatio ga je u sjajnom zimskom stajlingu kojem ne možemo pronaći baš niti jednu zamjerku.

– Iz Engleske sam, ali živim na Malti, a ovdje sam turistički. Ovu kombinaciju sam odabrao da mi bude toplo, hlače jer su praktične, a košulju i sako sam stavio da mi bude prigodno i za ići s djevojkom u restoran. Tamnoplava mi je omiljena boja, ali nosim i ostale, pa i neke žive boje. Volim nositi razne sitne uzorke, ali neke koji su drugačiji i kakve ne nosi svatko – otkrio nam je osobni trener.

Za šetnju gradom plave hlače u cargo stilu koje je kombinirao uz svijetloplavu košulju s prugicama, ali i uz odličan sako. Stajlingu je dodao smeđe čizme koje su se istaknule sa žutim džonom, a naglasak je stavio i na detalje pa odabrao tamnoplavi šal prebačen preko sakoa.

'Kako su ovo hlače francuskog brenda iz second hand shopa, stavila sam i francusku kapu'
Simpatična i baš divna: Studentica pokazala je da su najbolje odjevne kombinacije one - najjednostavnije!
Crni kaput, prugasto odijelo, trendi čizme... Ne znamo što nam je bolje u besprijekornom izdanju ekonomistice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".