Osobni trener sa super stilom: "Skužio sam da imam fetiš na čarape pa ih imam u svim bojama i uzorcima"

Goran Čižmešija fotkao je osobnog trenera kojeg smo već viđali u našoj street style rubrici
Vidi originalni članak

Selver Kasa već je bio zvijezda naše street style rubrike, a i ovog je puta rado pozirao našem Goranu Čižmešiji. Ovaj osobni trener otkrio je da se najbolje osjeća u crnom, polu-rokerskom stilu, a šal je dodao kako bi podignuo crninu:

Nekad su uz rokerski stil išle starke, a danas moda dozvoljava i sportske tenisice koje se kombiniraju uz sve. Hlače su taman dovoljno kratke da se vide cool čarape, u zadnje dvije godine sam skužio da imam fetiš na čarape, pa ih imam u svim bojama i uzorcima.

Prisjetio se kako je prije nosio jednobojne crne čarape i nije mario da budu kombinirane uz odjeću i obuću, a sad mu je to juako bitno. Voli čak da odskaču i da su upadljive:

Prigodno sam obuo čarape s adventskim motivom, imam barem sedam pari s takvim motivima, ove koje nosim su najdiskretnije iz te kolekcije.

Kasa nosi jaknu iz Manga, hlače iz Zare, Nike tenisice, rukavice Galileo te no name čarape i šal. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".