Osnivačica brenda torbica koje Hrvatice obožavaju: 'Nisam pobornica trendova, promišljam prije svake kupnje'

Patricia Boer, osnivačica brenda Cocopat, otkriva koliko je promijenila stil otkad živi u Nizozemskoj te koji su joj zimski favoriti
Vidi originalni članak

Što ti Instagram znači, voliš li stylinge dijeliti s pratiteljima?

Volim Instagram kao društvenu mrežu, povezao me s nekim divnim ljudima, otkrio interesantne profile iz raznih sfera od kojih sam puno toga naučila.

Osim stylinga, volim dijeliti i kutke naše nove kuće, “behind the scenes” kreiranja i vođenje biznisa, moj život u Nizozemskoj i život s bebom.

Koliko se dugo spremaš? Imaš li unaprijed zacrtanu kombinaciju ili biraš spontano?

Sve ovisi o raspoloženju, vremenu (kišovita Nizozemska) i aktivnostima za taj dan. Kad se osjećam super organizirano, onda već navečer spremim outfit za sutra i tad mi dan najbolje počne, nekad odlučim u tom trenutku što ću nositi, a nekad se presvučem 48 puta te i dalje nemam ništa za obući. Sigurna sam da sve mi imamo ovakve dane, ha-ha.

Bez puno razmišljanja – haljine ili hlače? Štikle ili tenisice? Jarke boje ili neutralno?

Haljine – ljeti uz tenisice ili sandale, a zimi uz hulahupke i čizme. Idealno kad ne znaš što obući. Tenisice - u 90% slučajeva nosim samo tenisice. Moram priznati da sam štikle više nosila dok sam bila mlađa i dok se nisam odselila u Nizozemsku. Neutralno - obožavam sve nijanse bež, smeđe te bijelo i crno, no ne bježim ni od ostalih boja.

Kako bi opisala svoj trenutačni stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

Nisam sigurna kako bih opisala svoj stil, mislim da nekako uspijem isfurati sve što mi se svidi. Sve ovisi o raspoloženju i u kojem se filmu vidim taj dan. Ponekad se super osjećam u ful elegantnom outfitu, a ponekad želim živjeti u svojim trapericama, starkama i oversized puloverima.

Nisam pobornik trendova. Moj idealan outfit je kvalitetan bijeli T-shirt i crne hlače visokog struka ili dobre traperice. Što sam starija, to vise cijenim klasiku i bolje promišljam prije svake kupnje. Sad ću radije kupiti par kvalitetnih i skupljih stvari nego 15 jeftinih krpica. Trenutačno sam u fazi pravljenja capsule garderobe i prema tome ću težiti u budućnosti.

Što ćeš nositi ove jeseni i zime? Daj nam nekoliko svojih ključnih komada?

Prošle sam zime bila trudna i živjela u grilonkama i pletenim haljinama, tako da ove zime uživam u nošenju hlača (mame će razumjeti).

Moj ključni komad su traper trapezice, kaput s printom, chelsea čizme, vuneni džemperi i torbe mog brenda Cocopat. Na listi želja mi je još kvalitetna nepropusna jakna za kišovite zime.

 

Kakve genijalne čizme nosi marketinška stručnjakinja: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

Dame koje nas uvijek oduševe svojim kombinacijama: 'Kao mama i kći, uvijek razmjenjujemo garderobu'

Mirisi s kojima nema greške: Za ove parfeme kažu da su savršen dar ispod božićne jelke

Ana Radišić ima jednu od najboljih malih crnih haljina koju smo do sada vidjeli - i pristaje joj izvrsno!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".