Osmijeh od uha do uha: Simpatična bivša voditeljica Željka Fattorini prošetala špicom sa suprugom

Prošle je godine ovaj par, nakon 50 godina braka, obnovio zavjete
Vidi originalni članak

Nama je ovaj simpatični dvojac dokaz kako je osmijeh najbolji modni dodatak. Željka i njen suprug, čiji nadimak je Dedek, a pravo ime Ivan, prošetali su zagrebačkom špicom u klasičnom modnom izdanju. Praktični komadi koji nikada ne izlaze iz mode, u nude bojama koje se dobro slažu baš sa svime, nikada vas neće dovesti do modnog grijeha. 

Nažalost, ispod marame Željki ne vidimo nosi li svoj već legendarni lančić s privjeskom slona, koji ju je doslovno - obilježio. Sviđa nam se kaputić i malo leopard printa. Njen suprug skroz se uklopio u njeno izdanje, pa su stvarno stylish par i dokaz kako dobar stil ne poznaje godine. Inače, Željka ima 74, a Ivan Fattorini 78 godina i baš su #couplegoals.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".