Osmijeh joj je najbolji modni dodatak, a kratkim hlačicama dokazuje da su godine samo broj

I mnoge mlađe dame teško bi ovako suvereno iznijele kombinaciju, koju se ne bi svatko usudio odjenuti
Vidi originalni članak

Osmijeh i samouvjeren stav garancija je da ćete baš svaki outfit fantastično iznijeti, što se sjajno vidi na primjeru gospođe koja je zavladala zagrebačkom špicom. 

Zeleni uski top, preko kojega je ogrnula heklani šal te bijele kratke hlačice i sandale na ultravisoku blok petu, outfit je s kojim bi i puno mlađe djevojke imale poteškoća. No, ova je gospođa to odlično iznijela i dokazala da su godine samo broj. 

U galeriji pogledajte još sjajnih zagrebačkih street style kombinacija:

FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell

Zna kako spojiti nespojivo: Pogledajte kako ljepotica sa špice kombinira uzorke koje se ne bi svatko usudio nositi
Stajliš profesorica u elegantnom izdanju: 'Teško mi je reći što nikad ne bih nosila jer možda to odjenem iduće sezone'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".