Osam komada iz Zare o kojima svi pričaju ove sezone: Imate li neki od njih u ormaru?

Bez obzira na to koji stil preferirate, u modnim favoritima zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, a sve ih donosimo u nastavku.
Vidi originalni članak

Kad je u pitanju šoping, Zara je jedna od nezaobilaznih modnih adresa - fashionistice je obožavaju, a u njoj uvijek možemo pronaći najnovije komade s trendovskim predznakom, ali i dobru, staru klasiku koja je svevremenska. Ako planirate šoping, a nedostaje vam inspiracije, WhoWhatWear donosi osam popularnih komada sa Zarinim potpisom koji će biti hit ove jeseni, a izgledaju baš chic.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bez obzira na to koji stil preferirate, u modnim favoritima zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, a sve ih donosimo u nastavku. 

Ružičasta košulja i trapezice visokog struka

Ova dva komada možda ne dolaze u tipičnim jesenskim bojama, no zašto ne biste malo razvedrili garderobu, pogotovo u tmurnim jesenskim jutrima? Lepršava bluza izgleda fantastično kad se nosi u kombinaciji s trapezicama istog tona, a ako niste dovoljno odvažni da ih nosite zajedno, uvijek ih možete isfurati zasebno. 

Prsluk i široke hlače

Odijela su apsolutni hit i ove jeseni, a ako želite napraviti mali odmak od klasike, umjesto sakoa odaberite - prsluk. Iako se na prvu čini da je riječ o bazičnim komadima, ovakva kombinacija izgleda jako cool, a budite sigurni da u njoj nećete proći nezamijećeno, pogotovo ako je nadopunite efektnim detaljima.

Predimenzionirani sako na dvostruko kopčanje

Teško je pronaći sako koji je savršeno predimenzioniran, no ovaj Zarin sako je upravo to. Dolazi u bež boji, što znači da paše na sve u ormaru - od traperica, preko haljina i suknji pa do trendi tajica "špicerica" koje su se ove sezone vratile na velika vrata. 

Mini haljina s tankim naramenicama

Mala crna haljina uvijek je dobra ideja, a ako tražite model s pomakom, razmislite o haljini s naramenicama koja dolazi u verziji rastezljivog trapera. Izrez je jako laskav, a jednako dobro može izgledati u ležernim, kao i elegantnijim prigodama, ovisno o tome s čime je kombinirate. 

Bluza od tila s uzorkom

Komadi od tila oduševe nas svake sezone, a idealni su za jesen kada temperature nisu visoke. Ovakvu je bluzu najjednostavnije kombinirati s crnim trapericama, a ako tražite nešto otkačenije, odaberite crveni model. Zahvaljujući efektnom printu, bluza ima retro-prizvuk i super je dodatak jesenskoj garderobi. 

Pletena hajina s bočnim prorezima

Pletena je haljina neizostavan dio ormara u hladnoj sezoni, a ako tražite nešto odvažnije, razmislite o modelu s bočnim prorezima. Haljina je napravljena od ugodnog pletiva pa lijepo pristaje figuri, a odličan je izbor za prilike kad želite ukrasti pozornost. 

 

Traperice kakve nosi lijepa studentica jesenski su hit, a kombinirala ih je s klasicima u ormaru

Ona je totalno svoja! Na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli ovako otkačen i cool stajling

Koji su najpopularniji parfemi na svijetu? Ovi mirisi iz godine u godinu imaju status najprodavanijih

Spoj haljine i čizama na atraktivnoj frizerki baš dobro izgleda: 'I preko ljeta nosim gležnjače, a imam pet pari kaubojki!'

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".