Ormar Davida Beckhama hit je na društvenim mrežama: 'Imati ovakav ormar moj je cilj u životu'

Na društvenim mrežama ne prestaje se pričati o ovom dokumentarcu, a mnogi gledatelji ostali su šokirani i oduševljeni organizacijom ormara Davida Beckhama.
Vidi originalni članak

Posljednjih dana, David Beckham postao je hit na društvenim mrežama nakon objavljivanja Netflixovog dokumentarca o njegovom životu. Dokumentarac nagrađivanog Oscarom redatelja Fishera Stevensa istražuje karijeru i privatni život bivšeg engleskog kapetana u četiri epizode od sat vremena. Teme uključuju njegov odnos s bivšim menadžerom Manchester Uniteda Sir Alexom Fergusonom i njegov 24-godišnji brak sa suprugom Victorijom Beckham.

U dokumentarcu govori se i o modnom aspektu veze Victorije i Davida Beckhama, a u posljednjoj epizodi serije nogometna ikona otkriva svoj ormar koji je pomno organiziran.

U svom walk-in ormaru, koji naziva "prilično organiziranim", prvo otvara dio ormara s gornjim dijelovima raznih vrsta – jaknama, traper košuljama, džemperi i majicama. U donjim ladicama ima čarape i donje rublje složeno u stilu Marie Kondo. Dolje ima i još majica, usklađenih boja i složenih "pod kutom" da vidi što je ispod.

Također ima zaseban ormar odijela razvrstanih po bojama, u kojima odmah primjećuje da nešto nije u redu u dokumentarcu. "Netko je bio ovdje", komentira dok lagano pomiče vješalicu.

Beckham također ima svoju odjeću već odabranu za tjedan, koja visi na stalku za odjeću u prozorskoj niši. Kaže da je prije birao odjeću samo za sljedeći dan, ali mu je planiranje odjeće na tjednoj bazi ‘nova opsesija’.

Na društvenim mrežama ne prestaje se pričati o ovom dokumentarcu, a mnogi gledatelji ostali su šokirani i oduševljeni organizacijom ormara Davida Beckhama.

“Bila sam ambivalentna prema Davidu Beckhamu dok nisam vidjela besprijekorno stanje njegovog ormara i općenitu organizaciju u kojoj živi, ​​i sada sam zaljubljena”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Organizacija ormara kao kod Davida Beckhama moj je krajnji cilj.”

Beckham je već govorio o simptomima opsesivno kompulzivnog poremećaja, također poznatog kao OKP, u raznim intervjuima. U Netflixovom dokumentarcu u drugoj epizodi, Beckham stoji u svojoj kuhinji, za koju redatelj Stevens iza kamere primjećuje da je blistavo čista.

“Tako je dobro čistim da nisam siguran da to moja žena zapravo toliko cijeni, iskreno. Kada su svi u krevetu, ja onda idem okolo, čistim svijeće, palim svjetla na pravu postavku, pazim da je posvuda uredno. Mrzim sići ujutro, a tamo su šalice, tanjuri i zdjelice”, otkrio je poznati nogometaš.

Mango ima odličan duplić hit Gucci torbice koju su proglasili najpoželjnijim dizajnom sezone
Nakon niza odijela, Kate Middleton zabljesnula u pletenoj midi suknji i bež džemperu
Baloner poput njezinog pravi je statement komad: 'Opsjednuta sam plavom bojom, diže mi raspoloženje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".