Originalne natikače kakve radi ova cura dobro će vas nasmijati

Jedna je dizajnerica odlučila napraviti nešto drugačije šlape, ali i druge predmete.
Vidi originalni članak

Natikače su u posljednje vrijeme u modi. Nose se na obične casual kombinacije, ali i na svečane jer pašu uz sve. Nicole McLaughlin vidjela je u tome priliku kada je napravila nešto drugačije natikače.

Naime, ona na postojeći džon stavlja razne predmete, kao što su tensike loptice ili pak vrećice gumenih bombona. Mogućnosti je mnogo, a ona ih je gotovo sve iskoristila.

Ova 25-godišnjaka radi za Reebok kao grafička dizajnerica, a u slobodno vrijeme si daje oduška pa kreira lude stvari. Njezine kreacije trenutno nisu na prodaju, a ona kaže kako se ne mora sve što se vidi na Instagramu i posjedovati. Rijetko kad nosi ono što napravi, a nakon što fotka kreacije vrlo ih ubrzo rastavi pa sastavi nešto novo. Njezinoj kreativnosti nema kraja. Kaže kako je spremna na suradnje s brendovima, ali ne bi htjela imati svoj brend, a Reebok ju u potpunosti podržava. 

Upoznajte Josipu, stjuardesu iz Njemačke, čiji stil obožavamo:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".