Opušteno, a elegantno: Izdanje kraljice Leticije u kojem glavnu riječ vodi kaput koji nikad ne izlazi iz mode

Kaput kojeg nosi potpisuje Carolina Herrera, čiji dizajn kraljica rado nosi pa je često u njemu imamo prilike vidjeti.
Vidi originalni članak

Kraljica Leticija smatra se jednom od najbolje odjevenih članica kraljevske obitelji čije su kombinacije, i formalne i one nešto opuštenije, sjajan izvor modne inspiracije. Pridružila se suprugu, kralju Felipeu VI. u jednom od kraljevskih posjeta i za tu priliku izabrala kombinaciju koja je elegantna, no sa sobom nosi dozu ležernosti.

Glavnu riječ o kombinaciji vodio je lagano predimenzionirani kaput u bež nijansi koji se ističe ovratnikom i debelim remenom koji se veže oko struka. Nosila ga je preko crno-bijele haljine i uz crne kožne čizme, sara visine do koljena. Takav je kaput odlično zimsko modno ulaganje jer je nosiv godinama, a uz to se i lako kombinira uz sve u ormaru. Osim uz haljine, kako ga nosi kraljica Leticija, jednako dobro izgleda i u kombinaciji s odijelom ili trapericama i puloverom.

Kaput kojeg nosi potpisuje Carolina Herrera, čiji dizajn kraljica rado nosi pa je često u njemu imamo prilike vidjeti. Od dodataka, izabrala je tek niz naušnica i crnu kožnu torbu, dok je beauty izbor bio sasvim jednostavan. Kosu je podignula u laganu punđu, a oči naglasila narančastim sjenilom koje je, usprkos efektnoj nijansi, djelovalo jako decentno. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".