Ono kad ubodeš dobru košulju u second hand shopu! Opuštena kombinacija super joj stoji

Nasmijana Tereza sredila se za odlazak u MUP po osobnu iskaznicu, a na putu ju je fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ekonomistica Tereza Jakšić u cool izdanju zaslužila je sve pohvale za styling, a nosi second hand košulju, hlače Zara, torbu Chloe i no name sandale. 

Ovo mi je kombinacija u kojoj idem na MUP po osobnu. Smatram da se nisam sredila jer za mene bez štikli nema sređivanja, štikle svaku kombinaciju čine sređenom. Preko dana po gradu nikad ne nosim štikle, osim u svečanim prigodama.

Kaže kako voli ovakav model traperica, koje se mogu nositi i preko ljeta. 

Ovu kombinaciju sam odabrala jer više nije toliko vruće pa mogu nositi traperice, volim široke modele, a po najvećim vrućinama nosim lepršave haljine. Bijelo i svjetlo plavo su mi kombinacije rezervirane za ljeto, a zimi ih ne nosim, nisam taj tip. Od uzoraka ponekad nosim cvjetne i eventualno prugaste na košuljama, a životinjske uopće ne nosim.

Kako se odjenuti na razgovor za posao: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".