Ono kad ti Anna Wintour 'spusti': "Na MET Gali pojavio se bez kravate i sa šeširom..."

U videu za Vogue otkrila je što misli o japankama, pop zvijezdama koji dizajniraju...
Vidi originalni članak

Prolaznici ulicama New Yorka imali su priliku postaviti pitanje urednici Voguea. Jedna je djevojka pitala što misli o pop zvijezdama kao dizajnerima, primjerice Rihanni.

"Ako će itko biti uspješan u dizajniranju odjeće onda će to biti Rihanna. Pharell, Victoria Beckham, Kanye West su tijekom godina isto imali uspješne kolekcije i karijeru u modi."

Na pitanje koje su joj cipele omiljene, odgovorila je najbrže i najkraće. 

"Manolo Blahnik, jednostavno ih volim!" Ali s druge strane, Anna Wintour priznaje kako obožava japanke, što nikada ne bismo rekli za nju. 

No kad se radi o torbicama, priča je malo drukčija. 
"Iskreno, rijetko nosim torbice, ali moj tim tu u Vogueu kaže mi da je ove godine vrlo popularan model koji se nosi preko tijela, tzv. "crossbody", što mi je logično jer je vrlo praktično i oslobađa ruke", kaže Anna. 

Kako ujutro odluči što će obući?
- Imam pun ormar haljina s printom. Ujutro se samo ustanem, otvorim ormar i izaberem jednu haljinu. Odlučivanje mi je tako mnogo lakše - jednostavno kaže. 

No, kada je jedan mladić postavio pitanje može li biti casual odjeven, ali da ga svi i dalje shvaćaju ozbiljno, Anna je priznala kako baš i ne voli taj opušteni stil. 
"Nisam veliki fan casual odjevanja. Jednom je jedan član našeg tima došao na MET Galu bez kravate i sa šeširom... i ne mogu reći da sam to odobrila..." 

via GIPHY

Da smo mi na mjestu tog čovjeka, koji se sigurno prepoznao u ovome... Ne bi nam bilo svejedno. 

Cijeli video možete pogledati u nastavku: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".