Prisjetili smo se ove divne ljubavne priče para koji je ulovio naš street style fotograf

Naš Goran Čižmešija zabilježio je jedan zbilja poseban par koji je u braku čak 65 godina, a fotografija je originalno nastala prije godinu dana.
Vidi originalni članak

U moru street style parova teško se istaknuti, no neki ukradu svu pozornost. I to prvenstveno svojom jednostavnošću u koju, kako kaže naš Goran Čižmešija, stane cijela životna mudrost. 

Nećemo ništa dodavati, već vas ostaviti da uživate u onome što su naši akteri Ivana i Josip Devčić rekli jer su ovakve priče baš rijetke...

Ivana & Josip: Jao, pa zar smo Vam tako zanimljivi da nas slikate?

Goran: Često vas viđam zajedno u ovoj ulici kad idem fotkati u grad, jako ste mi simpatični pa sam vas poželio upoznati. A i uvijek ste sređeni pa je to razlog i da vas poslikam.

Ivana & Josip: Pa nismo se baš nešto previše sređivali. Mi smo Devčići, uvijek idemo skupa u dućan kad nam to zdravlje omogući. Imamo 89 godina, a u braku smo 65 godina. On je radio kao šumarski inženjer, a ja sam bila činovnica. Ponekad je bilo teško, ali smo zajedno sve izdržali. Držimo do sebe, a i držimo se jedno drugog. Ajme, pa što će nam djeca reći kad ovo vide?

Goran: Vjerujem da će biti ponosni!

 

*Članak je originalno objavljen u ožujku 2018. godine 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".