Ono kad se s trendovima pretjera: Bizarni komadi prekriveni Louis Vuitton monogramom

Ipak, čini se kako svaka roba nađe svog kupca pa vjerujemo da će tako biti i s ovim proizvodima!
Vidi originalni članak

Svima nam je jasno kako je jedan od najvećih proljetnih trendova - logomanija! Trendseterice su je s oduševljenjem prihvatile pa su izvukle svoje torbe prekrivene monogramima, najčešće onim LV, odnosno kultnog Louis Vuittona.

Međutim, nitko nije očekivao da će trend otići ovako daleko. Naime, na dizajnerskom web shopu Farfetch, pronašli smo nogometnu loptu koja je prekrivena upravo ovim "uzorkom". Riječ je o prilično velikoj investiciji, s obzirom na to da je cijena nevjerojatnih 4926 €. Cijena je visoka jer se radi o vintage modelu, a opisu je navedena mogućnost da kožna lopta ima manja oštećenja jer potječe od Svjetskog prvenstva 1998. godine. 

Druga stvar koja nas je šokirala u internetskim bespućima je WC prekriven ovim slavnim monogramom. Za ovo je zaslužna umjetnica Illma Gore koju je zanimalo kako bi popularan uzorak izgledao kad bi se preselio na - školjku! Trebalo joj je tri mjeseca da dovrši ovaj luksuzni WC, a koristila je čak 24 različite torbe i tri kofera. Tko voli...

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".