Ono kad prijateljice štikle i strogi dress code zamjene nešto ležernijim izdanjima i u njima zablistaju

Našem su Goranu Čižmešiji pozirale dvije modno osviještenje prijateljice u čije smo se odjevne kombinacije zaljubili na prvu
Vidi originalni članak

Jedna je pravnica, druga ekonomistica, a zajedničko im je to što su nas njihovi stajlinzi oduševili na prvu. Nina Radolović i Vesna Matošić rado su prošlog ljeta pozirale našem Goranu Čižmešiji i ispričale mu nekoliko detalja o svojem stilu:

– Ovo su naša ležerna izdanja za posao dok je ljeto i dok nema puno ljudi u uredu. Inače smo na poslu odjevene u stroge poslovne kombinacije sa štiklama – ispričale su ove modno osviještene frendice čije su nam se ležernije kombinacije jako svidjele pa se i ovih dana njima rado inspiriramo. 

Nina je odabrala košulju-haljinu, jedan od onih komada koji je neizostavan u ljetnom ormaru. Idealan je za poslovne prigode, a jako je udoban i uspješno odolijeva visokim temperaturama. Kombinirala ju je sa sandalama kakve na špici nemamo prilike često vidjeti, a stajling je upotpunila malom crnom torbom i sunčanim naočalama mačkastih okvira. 

U Vesninom je stajlingu glavnu riječ vodila lepršava zelena suknja koju je spojila s pravim klasikom u garderobi, prugastom košuljom, a kombinaciju je zaokružila bijelim sandalama i izvrsnom plavom torbom. Naravno, tu su i divni osmijesi kao najbolji dodatak svakog stajlinga.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".