Oni uvijek izgledaju kao da su sišli s naslovnice magazina: Klasika s pomakom im stvarno dobro pristaje

Ivona i Selver imaju besprijekoran smisao za modu kad su u pitanju odjevne kombinacije za svaki dan
Vidi originalni članak

O stilu Ivone i Selvera Kase pisali smo već mnogo puta jer nas svaki put osvoje svojim smislom za modu. Njihove su odjevne kombinacije odlična inspiracija za svaki dan, a spoj trendovskih i klasičnih komada jako im dobro pristaje. Ovog su se puta odlučili za klasiku s pomakom, a odličan modni trenutak u gradu je zabilježio naš Goran Čižmešija.

- S ozbirom na to da smo nedavno postali roditelji, nismo dugo izašli zajedno u grad pa smo za ovu prigodu odjenuli kombinaciju ležernog i elegantnog, u skladu s blagdanskom atmosferom - rekli su ekonomistica i osobni trener na Silvestrovo. 

Sa Selverom smo jednom napravili i veliku priču o stilu jer se u moru monotonih muških outfita, on baš uvijek istakne svojim stilom. 

-  Kroz tjedan sam konstantno u sportskome i jedva čekam neki izlazak da skočim u novo ruho ili, kako se nekada u vojsci to govorilo, da skočim u "civilku" jer je meni sportska oprema zapravo uniforma. Oduvijek sam se volio lijepo odijevati, još sam kao klinac birao što ću nositi i volio sam se isticati odjećom, biti drugačiji. Nikada nisam volio biti odjeven kao svi ostali i kupovati iste trendi stvari - rekao je Selver tom prigodom za Divu, a ovog je puta pokazao kako mu dobro pristaju zemljani tonovi u kombinaciji traperica, jeans košulje, gležnjača i klasičnog kaputa. 

Ivona je prava majstorica jednostavnosti pa je sa samo nekoliko komada stvorila odjevnu kombinaciju koja nije prošla nezamijećeno u centru grada. Čizme boje vina odličan su odmak od klasike u crnoj i nijansama smeđe, a "zgužvani" modeli odlično izgledaju kad se nose s pletenim haljinama. Stajling je upotpunila klasikom koji u modnom svijetu ima kultno mjesto, Chanel torbicom koja se mnogima nalazi na listi želja.

Najudobniji odabir svake zime: Ravne kožne čizme odličan saveznik od jutra do mraka, a na sniženju ima super modela

FOTO: Mango 899,90 kn FOTO: Mango 699,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Stradivarius 279,90 kn FOTO: Stradivarius 279,90 kn FOTO: Uterqüe 890 kn FOTO: Uterqüe 890 kn FOTO: Uterqüe 750 kn FOTO: Uterqüe 890 kn FOTO: Uterqüe 750 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: H&M 69,99 € FOTO: H&M 59,99 €

 

Jadranka Sloković u ležernom izdanju: Ni jedna od najbolje odjevenih Hrvatica nije odoljela it jakni sezone

Slavko Sobin ima jedan od najboljih kaputa koje smo vidjeli na špici : 'Ne pratim trendove, a gušt mi je malo se srediti!'

Tri trenda u svijetu frizura koja će obilježiti 2022. godinu

Pratit će vas od jutra do večeri: Za ove parfeme kažu kako na koži traju cijeli dan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".