Oni su nogometaši, ona biolog, a svi su nam pokazali odlične kombinacije za svaki dan

Goranu Čižmešije pozirali su prijatelji s odličnim casual stilom
Vidi originalni članak

Armin Mahović i Mahir Karić su nogometaši,  Adna Zeljković biolog, a u šetnji Zagrebom ulovio ih je naš Goran Čižmešija kojem su otkrili male tajne svojeg stila, točnije casual kombinacija namijenjenih izletu u Zagreb - inače su iz Sarajeva, žive u Banja Luci, a dečki igraju u Borcu.

Kažu kako su im kombinacije slične jer se često druže:

Svi imamo bijele tenisice u skladu s pjesmom Crvene jabuke "Nekako s proljeća", a i najudobnije su nam. Imamo tenisice u svim bojama, ali najviše bijelih. Zašto svi nosimo prugasto i karirano, a ne neki drugi uzorak? Sasvim slučajno, nismo to zapravo niti primijetili dok nisi pitao.

Armin nosi majicu Scotch & Soda, traperice Zara i tenisice Nike. Adna nosi košulju Stradivarius, top i hlače Zara, a tenisice su Adidas. Mahir nosi majicu US Polo, traperice Zara i tenisice Adidas.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".