One znaju kako se osjećati divastično ovog ljeta, a podijelile su svoju tajnu!

Nikad nije bilo jednostavnije biti in!
Vidi originalni članak

Nikad nije bilo jednostavnije biti u trendu nego ovog srpnja! Naravno, tajna se skriva u darovima koje u subotu, 8.srpnja, možete pronaći na kioscima u paketu Večernjeg lista i magazina Diva. Naših pet djevojaka, Monika, Marija, Dora, Antonella i Andriana svoju must have ljetnu majicu već su isfurale, a danas su nam Dora i Antonella otkrile kako bi je još stilizirale, osim uz vječni cvjetni uzorak!

Dora Predojević 25-godišnja studentica turkologije i ukrajinistike iz Dubrovnika, a istovremeno radi i kao prevoditeljica te office manager u jednoj privatnoj turskoj firmi. Za sebe kaže kako su joj omiljene zanimacije čitanje knjiga, ispijanje kava i putovanja te posljednje, ali ne i manje važno - shopping! Svoj stil opisuje kao rock-boho.chic, a on najviše ovisi o raspoloženju, no nit vodilja je da uvijek mora biti zanimljivo! Obožavateljica je neobičnih cipela pa kaže kako uvijek odabere one koje nitko ne želi!

Divinu majicu smatra jako praktičnom, a najradije bi je iskombinirala uz široke traperice, lude natikače i traku za kosu!

Antonella Bačić 25-godišnja je pravnica iz Zadra, a omiljena aktivnost u slobodno vrijeme su joj putovanja. Antonella je svestrana pa je tu još i kuhanje na dnevnoj bazi, teretana, čitanje teorija zavjere i psiholoških knjiga te meditacija uz zalazak sunca! I njoj će ovaj komad biti jedan od najdražih za ljetne dane, a razlog tome je jednostavan: majica, a osobito natpis je šaren, zanimljiv te divastičan!

Poput naših djevojaka, nadodali bismo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".