One znaju da su kombinezoni hit, no koja ga bolje nosi?

Zgodne špicerice pokazale svu raskoš ljetnih kombinacija
Vidi originalni članak

Iza nas je jedna od najboljih subotnjih špica u kojoj su dame pokazale svu raskoš ljetnih kombinacija. Ono što možemo zaključiti je da su najveći hit - kombinezoni! Već smo pisali o tome kako su oni jedan od najboljih komada za ljeto, a ove zgodne špicerice to dokazuju. 

Da rozo od glave do pete može izgledati odlično, pokazala je brineta koja je prošetala u kombinezonu takve boje te odgovarajućim sandalama, a mini color blocking napravila je izborom crvene torbe. Ipak, njezin najbolji modni detalj njezin je osmijeh. 

Osim roze, i plava je hit boja, osobito kad joj se dodaju nijanse tirkizne i zelene, ali i zanimljiv detalj poput ovih sunčanih naočala koje nemamo često priliku viđati. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".