One imaju ružičastu boju kose, a evo kako su je iskombinirale s odjećom

Dok se jedna djevojka odlučila odjenuti u crno s crnim starkama na nogama, druga više voli nešto šarenije kombinacije, dok na nogama također nosi crne starke, a najviše nam se sviđa gospođa sa svijetlo ružičastom kosom u opuštenoj varijanti sa psom pod rukom.
Vidi originalni članak

Kose različitih boja u posljednje vrijeme se često mogu viđati u gradu. Ipak, postavlja se pitanje kako nositi odjeću na takvu boju kosu, pogotovo kada se radi o kričavoj nijansi. Ipak, tri različite generacije žena su pokazale kako se to radi.

Ružičasta kosa i crna kombinacija odlično izgledaju zajedno, a jedini modni detalj koji cura nosi su sunčane naočale.

Majica s uzorkom i bijelom kragnom, crvena sjajna suknja dužine do ispod koljena sa zanimljivim detaljem, šarene narukvice, crne najlonke, okrugle naušnice i sunčane naočale čine outfit druge djevojke koja je odlučila u šetnji gradom izazvati reakcije svojom hrabrom kombinacijom.

Žao nam je cure, ali gospođa je ipak naš favorit. Odjenula je bijelu tuniku, prugaste hlače koje je uskladila uz zlatnu torbu i obične japanke i pokazala kako se u opuštenom izdanju može dobro izgledati. Na nozi nosi i nakit koji je ovo ljeto vrlo popularan - narukvica za nogu. Da ne spominjemo psa koji je svoje mjesto pronašao ispod ruke.

Pogledajte kako se odjenuti po vrućinama:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".