Ona zna što se nosi: Pronašli smo komade u kojima možete blistati poput Nikoline Lacković

S ovim odjevnim komadima definitivno ćete biti stylish i primijećene!
Vidi originalni članak

Nikolinu Lacković volimo zbog fantastičnog stila u kojem uspješno spaja high street i dizajnerske probleme. Nikolina prati sve modne trendove, no u spajanju komada ipak ostaje svoja i svemu doda vlastiti pečat. 

Izdvojili smo četiri njezine odjevne kombinacije koje su ans posebno osvojile i potražili gdje se mogu kupiti komadi u kojima možete blistati poput nje! 

Traperice s resicama

Da se sportski stil i elegancija vole, Nikolina nam je savršeno pokazala odabirom ovog outfita, a najviše su nas oduševile traperice. Slične smo pronašli u Stradivariusu gdje se prodaju po odličnoj cijeni od 149 kuna. 

Dizajnerske čizme na vezanje

Zimski i ljetni komadi mogu odlično funkcionirati zajedno, a osobito volimo lepršave haljine u kombinaciji s čizmicama. Njezine su nam posebno zapele za oko, a potpisuje ih modna kuća Chloe. Riječ je o modelu Harper, a na Farfetchu smo ih pronašli po cijeni od 895 €. 

Džemper s natpisom dana u tjednu

Majice s natpisima dana u tjednu najveći su zimski hit, a potpisuje ih Alberta Ferretti. Dolaze u različitim bojama i natpisima svih dana u tjednu, a kao i nama, i Nikolini je omiljena - nedjelja. Na Farfetchu smo pronašli isti model koji se prodaje za 440 €. 

Karirani sako

Za kraj smo ostavili jedan modni klasik: gotovo pa i nema trendseterice koja u svoj ormar nije dodala karirani sako pa je isto napravila i Nikolina. Model sličan njezinom našli smo u Zari gdje se prodaje za 499 kuna, a volimo ga jer može poslužiti i kao lagani kaputić. Slažemo se s Nikolininim izborom da je to pametna investicija!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".