Ona zna kako biti elegantna i kad zahladi: Boje i uzorci joj pristaju sjajno, pogotovo u kombinaciji s modnim klasicima

Apstraktni uzorci u kombinaciji s efektnom plavom izgledaju odlično za jesenske i zimske. Super prizor zabilježio je naš Goran Čižmešija još prošle zime, a stajlingom se i sada rado inspiriramo.
Vidi originalni članak

Ako u zimskoj sezoni zbog slojeva i slojeva odjeće te niskih temperatura nemate inspiracije za odijevanje, već samo težite tome da vam je toplo, modne ideje možete prepisati od gošće naše modne rubrike. Goran Čižmešija fotografirao ju je prošle zime, a njezinom se odjevnom kombinacijom ovih dana rado inspiriramo. 

Plava boja izvrsna je za razbijanje jesenskog i zimskog sivila, a kad se nosi od glave pa (gotovo) do pete, wow efekt je zajamčen!

Prava je majstorica kad je u pitanju kombiniranje uzoraka, a apstraktni motivi, kao u njezinom outfitu, super su izbor ako ne preferirate one klasične, poput prugastih, točkastih ili životinjskih.

Upečatljivi su i ne mogu proći nezamijećeno, a do izražaja dolaze u kombinaciji s plavim teddy kaputom iste nijanse. Teddy modeli u naše su ormare ušli prije nekoliko sezona i svake zime nalaze se među najtraženijima. Klasik je onaj u bež nijansi, a ako želite napraviti odmak od klasike, poslužite se trikom ove dame i odaberite model u efektnoj plavoj. 

Ostatak kombinacije bio je jednostavniji i naginjao je klasici. "Zgužvane" čizme izvrstan su dodatak kolekciji, par koji do izražaja dolazi kad se kombinira s haljinama i suknjama, no jednako dobro izgleda i kad se nosi sa skinny trapericama i džemperom. Klasik su u ormaru koji se lako kombinira i nosiv je godinama. Crna kožna torba odlična je investicija, a zlatni lanac i običnom modelu daje dozu elegancije.

Preferirate li više trendi puffer jakne, u galeriji smo izdvojili super modele

Massimo Dutti, 212 eura Theory, Outnet, 308 eura Rag and Bone, Outnet, 442 eura Miu Miu, My Theresa, 2350 eura Krisjoy, Outnet, 1038 eura Michael Kors, Outnet, 228 eura Joseph, Outnet, 560 eura Jake, Outnet, 120 eura Ienki Ienki, Outnet, 704 eura Ienki Ienki, Outnet, 704 eura H&M, 179 eura H&M, 159 eura H&M, 139 eura H&M, 90 eura H&M, 70 eura H&M, 60 eura Ganni, My Theresa, 425 eura Cordova, Outnet, 794 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".