Ona uživa u modi, a spremna je i za svjetske crvene tepihe!

Irena Škorić nova je zvijezda rubrike Modni radar!
Vidi originalni članak

Poznata zagrebačka redateljica Irena Škorić definitivno uživa u modi, a odabirom outfita za Story Hall of Fame dokazala je da je, osim domaćih, spremna i za svjetske crvene tepihe!

Odabirom outfita za Story Hall of Fame pokazala je da je spremna i za svjetske crvene tepihe. Prije svega, ova je kombinacija dokaz njezine neopterećenosti modom jer se u istoj haljini pojavila prije dvije godine te dokazala da je moda prolazna, a stil vječan.

Budući da je svjetlije puti, mnogo joj bolje pristaju tamnije boje, što dokazuje ova haljina neobičnog, asimetričnog kroja. S obzirom na to da je kreacija vrlo efektna, upotpunila ju je decentnom ogrlicom.

Osim filmske umjetnosti, njezina velika ljubav je i moda pa ne propušta domaće modne smotre. Na jednoj od njih zablistala je u kombinezonu s potpisom dvojca eNVy room, u kojem je istodobno izgledala glamurozno i ležerno, a tom posebnom odjevnom komadu dodala je crne salonke sa šljokicama i klasičan clutch!

Osim za crveni tepih, redateljica je pokazala kako se zna odjenuti i za prilike koje ne zahtijevaju strogi dress code. Crne traperice i svilenkasti top odlično se nadopunjuju s neobičnim šljokastim sakoom koji je definitivno preuzeo glavnu ulogu u stylingu. 

Iako spoj crne i bordo boje lijepoj redateljici pristaje sjajno, ovaj styling nije bio najsretniji odabir. Svaki je komad dobar zasebno, no bolje bi funkcionirali odvojeno, u nekim drugim stilskim rješenjima.

Kao i u prethodnoj kombinaciji, svaki komad zasebno izgleda odlično, no zajedno ne funkcioniraju. Bez obzira na to što su hlače ozbiljnijeg kroja i uzorka, ne pristaju glamuroznom i baršunastom sakou s dvostrukim kopčanjem, koji je i u potpunoj suprotnosti s casual gležnjačama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".