Ona super stil ima u malom prstu: 'Pratim trendove, ali se ne odijevam prema njima. Ne stoji svima sve!'

Karla Pavlić studentica je koja je našem Goranu Čižmešiji otkrila male tajne svojeg stila, a njezina kombinacija iz veljače prošle godine odlična je inspiracija i ovih dana
Vidi originalni članak

Mnogi prizivamo proljeće i toplije dane, a budući da nas od njega dijeli još koji mjesec, dašak proljeća uvijek možemo unijeti u odjevne kombinacije. Upravo je to napravila jedna od street style a koje na zagrebačkoj špici "ulovi" naš Goran Čižmešija u veljači prošle godine. Karla Pavlić, studentica komunikologije i sociologije, tada je rekla da malo boja i cvijeća nije na odmet. 

- Volim retro stil, da nije nešto uobičajeno i premoderno. Volim zemljane boje, ali da outfit nije previše zagasit i tmuran. Ponekad kombiniram i uzorke koji baš ne idu zajedno, primjerice, leopard s kariranim - rekla je tada Karla. 

Karla je dodala da prati trendove te da se od njih ne može pobjeći, ali nastoji ne odijevati se prema njima, nego u svoj standardni stil ubaci poneki trendi komad.

- Ne stoji svima sve, zaključila je Karla tada.

Još inspiracije za zimske kombinacije možete pronaći u galeriji

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".