Ova djevojka radi u IT firmi, a zna kako napraviti da formalna kombinacija ne izgleda dosadno!

Naš Goran Čižmešija fotkao je stylish ljepoticu koja ima formulu za upečatljiv outfit
Vidi originalni članak

Marija Bosiljevac magistra je ekonomije koja radi na poziciji mlađe analitičarke u IT tvrtki koja se bavi izradom bolničkih softwarea. Naš Goran Čižmešija fotkao ju je poslije posla, a ona mu je otkrila:

Danas sam imala sastanak, pa mi je takav i look. Možda to nije strogo formalna kombinacija, ali je moja verzija formalnog. Pratim modu i kada vidim nešto što mi se sviđa, to i kupim. Kombiniram različite lookove, od casual do poslovnih, a od obuće najviše volim nositi tenisice, udobne su i u njima mogu hodati cijeli dan.

Marija je dodala kako voli unijeti svijetle i vedre boje u odjevne kombinacije. Smatra da, ako želiš biti drugačiji, moraš izaći iz crno-sive zone. Na ovoj fotografiji nosi sako, hlače i torbu iz Zare, majicu Motivi, torbu za laptop s Asosa i Lacoste cipele. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".