Ona nosi sve najtrendi komade, no zvijezda outfita ipak su tenisice - najpopularniji model među fashionisticama

Odabrala je tenisice s potpisom francuskog brenda Veja koje se proizvode u Brazilu, a jako su popularne
Vidi originalni članak

Proljeće nam polako dolazi, a kako ga najbolje prizvati nego - bojama? To zna i zgodna brineta sa zagrebačke špice koja je u jednu odjevnu kombinaciju uklopila čak nekoliko ovosezonskih trendova. Statement model traperica kombinirala je s prugastom majicom koju je u struku "stegnula" predimenzioniranim remenom boje fuksije i stvorila savršen color-block moment. 

Mia je nova zvijezda naše naslovnice! Paket Dive, Večernjeg lista i Borboleta narukvice potražite za 49,90 kn:

Umjesto jakne, odabrala je jedan od najpopularnijih odjevnih komada ovog proljeća - riječ je o natkošulji, a može se opisati i engleskom riječi shacket, kombinaciji košulje i jakne. Ove se sezone dolazi u brojnim varijantama, kao traper ili kožni, kao i u različitim bojama, a lijepa je brineta odabrala prljavo ružičasti. 

Ipak, prave zvijezde njezine odjevne kombinacije bile su tenisice. Riječ je o modelu s potpisom brenda Veja koje posljednjih nekoliko sezona trendseterice jednostavno obožavaju. Najpopularniji je model u bijeloj boji s detaljima u crnoj, crvenoj, zelenoj ili ružičastoj boji, a francuski modni brend jedinstven je i po tome što su svi modeli koje proizvode veganski, a rade se od mješavine pamuka, lana, ali i - kukuruza, kako piše HRT. Cijene Veja modela kreću se od 100 eura naviše, a mogu se kupiti na web shopovima kao što su Net a Porter, Matches Fashion, Farfetch...

Još super kombinacija sa zagrebačkih ulica možete pronaći u galeriji:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".