Ona nosi sve iz second hand shopa, ruksak iz Mađarske, a tenisice od muža!

Ljepoticu je u centru Zagreba fotografirao Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Sredila se za kupovinu i šetnju gradom s mužem i klincima, a mi ne pamtimo ovako stylish profesore iz škole. Lucija Hranjec Seifret profesorica je povjesti i ima tako poseban stil. 

Kombinaciju sam odabrala da mi bude toplo i udobno, pa iako je vani proljeće, meni je još zima. Taman se poklopilo da su šešir i sva odjeća iz second hand shopa, ruksak je ručni rad iz Mađarske, a tenisice sam posudila od muža. Već se desetak godina oblačim u second hand shopovima jer ne volim obilaženje shopping centara. Imam par destinacija u koje povremeno zavirim, a i prijateljica mi javi kad se posebno isplati doći razgledati. Na taj način nalazim jedinstvenu odjeću kakvu neću viđati na drugima, a povoljne cijene su dodatni plus

Pogledajte kako se radi njljepši predimenzionirani buket koji je hit Instagrama:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".