Ona nosi najpopularniju jaknu sezone, a mi znamo gdje je možete kupiti!

Imate li je i vi u ormaru?
Vidi originalni članak

Ako prošetate gradom nije teško primijetiti koja je jakna najveći hit ove sezone. Radi se o "avijatičarskoj" jakni, odnosno crnoj kožnoj jakni koja s unutarnje strane ima psotavljeno krzno zbog čega je iznimno topla.

Da je jakna trendi, zna i ova zgodna prolaznica koju je naš fotograf "uhvatio" na zagrebačkoj špici, a odlično ju je uklopila u svoju casual kombinaciju. Poderane traperice kombinirala je s majicom s printom i Adidas trenirkom, a sve je zaokružila maslinasto zelenim tenisicama. Odličan styling za ležerno gradsko druženje. 

Jakne poput njezine kriju se na policama gotovo svih street style trgovina, a mi smo izdvojili onu iz Zare koja se prodaje po cijeni od 599 kuna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".