Ona nosi najpopularniji modni dodatak u 2017. godini, a mi znamo gdje ga možete kupiti!

Možete li pogoditi o čemu se radi?
Vidi originalni članak

Da i potpuno crne kombinacije uz dašak boje mogu izgledati stylish, pokazala nam je brineta prekrasnog osmijeha na zagrebačkom Cvjetnom trgu koja je špicom prošetala u društvu preslatkog, četveronožnog prijatelja.

Moramo naglasiti kako nas je osvojila i njegova božićna odjevna kombinacija, a i za damu imamo samo riječi hvale. Monotoniju u crnom razbila je crvenim turbanom, dodatkom koji nam se ove zime polako vraća u modu nakon što smo ga par godina zaboravili, ali i remenom koji je definitivno bio jedan od najpopularnijih komada  

Riječ je o Guccijevom remenu kojeg smo mogli vidjeti na brojnim trendsetericama, a dolazi u različitim varijantama te se može nositi na hlače, ali i na haljine i tunike. Njegova cijena varira ovisno o materijalu i veličini, a kreće se od 450 € na više. Remen poput njezinog pronašli smo upravo na Guccijevoj stranici, a prodaje se za 450 € te je napravljen od kože, a krasi ga upečatljiva i prepoznatljiva zlatna kopča s dva slova G.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".