Ona nosi najpopularnije gležnjače sezone, a mi znamo gdje ih kupiti!

A njihova je cijena još bolja!
Vidi originalni članak

Ukoliko pitate brojne dame, utoliko smo potpuno sigurne da će spoj gležnjača, kožne jakne i haljine biti odgovor na pitanje "Koja vam je najdraža jesenska kombinacija?". A zašto je to tako pokazale su i ove dvije prolaznice na Cvjetnom trgu koje su jednostavno zablistale u casual, ali stylish kombinacijama. Obje su odabrale crne gležnjače koje su kombinirale s bijelom haljinom midi dužine, odnosno mini plavom, a sve su zaokružile kožnom jaknom. 

Također, sunčane su naočale i dalje neizostavan dio svakog dobro stylinga. Gležnjače s remenčićima i zakovicima definitivno su jedan od najvećih hitova ove jeseni, osobito model koji podsjeća na skupocjeni Givenchyjev. U high street trgovini pronašli smo gotovo identičan model, odnosno model poput ovog koji nosi djevojka na lijevoj strani. 

Jeftiniju verziju možete pronaći u Stradivariusu, gdje se prodaju po odličnoj cijeni od 489 kuna. Kažemo odličnoj s obzirom na to da su napravljene od kože pa su svakako odlična investicija ove jeseni! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".