Ona nas je osvojila spojem cool kaputa i hlača o kojima je mišljenje podijeljeno, a on kaputom koji nikad ne izlazi iz mode

Zajednička im je i ljubav prema bojama i efektnim odjevnim kombinacijama, što su potvrdili svojim zimskim izdanjima.
Vidi originalni članak

Naš Goran Čižmešija ispred svojeg fotografskog objektiva uvijek "privede" najzanimljivije odjevene sugovornike pa su mu tako pozirali Iva Klarić i Vanja Agić koji su bojama unijeli dašak svježine i vedrine na zagrebačke ulice.

Oboje su studenti ekonomije - Iva uz to studira i dizajn tekstila, a Vanja je bivši sudionik "Masterchefa". Zajednička im je i ljubav prema bojama i efektnim odjevnim kombinacijama, što su potvrdili svojim zimskim izdanjima.

- Oboje volimo boje, one utječu na naše raspoloženje, odmah se bolje osjećamo. Ne dogovaramo se kako ćemo se odjenuti kad idemo zajedno van jer svatko ima svoj stil, ali ponekad si sugeriramo što odjenuti - rekao je par za Divu.

Osim genijalnim kaputom kakvog nemamo priliku često vidjeti na zagrebačkim ulicama, Iva nas je osvojila kad smo vidjeli s kakvom lakoćom nosi i kombinira trapezice od samta, jedan od onih modela o kojima je mišljenje podijeljeno. Neki žele da što prije padnu u modni zaborav, dok ih neki, poput Ive, genijalno kombiniraju i znaju kako ih isfurati. 

U Vanjinom stajlingu glavnu su riječ vodile efektne nijanse zelene koje su super najava proljeća, a kombinirao ih je s bazičnim komadima u neutralnim nijansama. Tako su njegov odabir bile crne traperice i kaput boje devine dlake. Takav je model jedna od najboljih zimskih investicija - nikad ne izlazi iz mode, nosiv je u raznim prigodama i jednostavno se kombinira. Jednom kad ga dodate u garderobu, možete biti sigurni da ćete ga nositi iz jedne zimske sezone u drugu. 

Zavirili smo u Zarin odjel s posebnim cijenama i pronašli super stvari, već od šezdesetak kuna

FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 99,90 kn FOTO: Zara 99,90 kn FOTO: Zara 99,90 kn FOTO: Zara 69,90 kn FOTO: Zara 59,90 kn FOTO: Zara 69,90 kn FOTO: Zara 69,90 kn FOTO: Zara 79,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn

 

Svake se dvije minute proda jedna bočica: Puder kojeg vole vizažisti, licu daje sjaj i kažu da je poput "filtera" u bočici

 

Pronađite favorita za sebe: 9 novih parfema po kojima će mirisati topla, proljetna sezona pred nama

Fen-frizura iz devedesetih sada dolazi u novom, još boljem izdanju i kombinira dva najveća ovogodišnja trenda u kosi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".