Ona je uspjela ono što mnogima ne polazi za rukom: Ljepotica u jednostavnim komadima stvarno blista

Trapezice i kaput na "vezanje" savršen su spoj za toplije zimske dane
Vidi originalni članak

Kad smo vidjeli ovu ljepoticu sa zagrebačke špice, odmah smo pomislili: "Ok, to je styling kojim se definitivno želimo inspirirati!"

Uspjela je napraviti ono što mnogi pokušavaju, ali ne uspjevaju svi biti toliko trendi - od jednostavnih komada napravila je skroz stylish outfit koji na zagrebačkoj špici nije prošao nezamijećeno!

Bež trapezice spojila je s kaputom boje devine dlake koji je must have u svakom ormaru, bez obzira na to radi li se o muškoj ili ženskoj garderobi. Sve je zaokružila crnim gležnjačama i klasičnom torbom.  

 

Tko se sjeća Esmeralde, Dinastije ili je bio zaljubljen u Buraka?😉  Kumica Ana govori o sapunicama, a otkrila nam je kako su se prije u vinograde nosile budilice da se omiljene serije SLUČAJNO ne bi propustile 😍😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".