Ona je totalno svoja! Na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli ovako otkačen i cool stajling

Goran Čižmešija fotografirao je studenticu modnog dizajna koja nas je odmah osvojila svojim jedinstvenim smislom za modu
Vidi originalni članak

Ako volite malo "pomaknute" kombinacije koje se ističu u moru odjevnih kombinacija, onda će vas se zasigurno dojmiti outfit nove zvijezde naše street style rubrike. Marija Šimić studentica je modnog dizajna koja je već nekoliko puta bila glavna akterica na našem portalu, a i ovog je puta rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i pritom mu otkrila nekoliko detalja o svojem stilu.

Nama se svidjelo što je totalno svoja i, moramo reći, na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli tako cool kombinaciju.

- Većinom nosim crno koje upotpunim sa nečim crvenim, to su mi dvije najdraže boje. Nikad ne nosim štikle, uvijek su to neke platforme ili tenisice - otkrila nam je.

Marija je crne kožne hlače spojila s crnim puloverom, a preko njega odjenula kožnu jaknu zanimljivog dezena. Stajling je upotpunila jako cool tenisicama u glomaznoj varijanti. Studentica dizajna pokazala je da je prava "majstorica", a ovaj odabir joj baš dobro pristaje!

Prošli put smo je u gradu uhvatili ovog svibnja kada je također prošetala u totano jedinstvenoj all-black kombinaciji. Zvijezda kombinacije definitivno su hlače s detaljem remena po nogavicama. Takve modele sve više viđamo u uličnoj modi, a odličan su način za istaknuti se i isfurati nešto pomalo drugačije. Marija ih je kombinirala s crno-bijelim tenisicama i pokazala kako i crni komadi u proljetnoj garderobi mogu dobro izgledati.

Najbolje tubing maskare koje daju ekstra duge trepavice pune volumena
Čizme kakve nosi Valerija ne bi svatko znao 'isfurati': Volim neutralne tonove, a zbog hladnoće sam odabrala ravnu obuću'
'Naš stil je klasika i neutralne boje, eventualno stavimo neke detalje u bojama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".