Ona je toliko stylish, ima preko milijun pratitelja na Instagramu, a uopće ne postoji!!

Jeste li čuli za Lil Miquelu? Ako niste, ona je 19-godišnjakinja, Brazilka i Amerikanka, influencerica, model i ponekada pop pjevačica
Vidi originalni članak

Na IG profilu možete je vidjeti kako nosi najpopularniju dizajnersku odjeću poput Chanela, Prade, Vetementsa i Supremea, a ima i 1,6 milijuna pratitelja! No ona uopće ne postoji. Lil Miquela je kompjuterski generirani kiborg i nitko baš nije siguran tko stoji iza tog IG profila.

Očito je bila i na Coachelli.

Pa se tako ispod njenih fotografija mogu pronaći i komentari poput: "Jesi li ti robot?", baš kao da je stvarna i može im odogovoriti. Potpuno bizarno!

Nije tajna da Instagram nije ni blizu sličan stvarnom životu, pa ovaj profil postaje savršena slika baš toga! A zanimljivo je kako baš ovaj profil pokazuje koliko je estetika na Instagramu važnija od bilo čeg drugog. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".