Osvaja osmijehom i stylish kombinacijom: 'Ne pratim slijepo trendove, nosim ono što mi se sviđa!'

Proljeće je pred vratima, a to dokazuje i kombinacija stylish magistre farmacije koju je fotkao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Lucija Čotić magistra je farmacije koju je Goran Čižmešija ulovio na zagrebčkoj špici. Dolaze nam topliji dani, a Lucija mu je otkrila da je baš zato i odabrala ovu kombinaciju:

- Proljeće je napokon u gradu pa se osjećam optimistično. Volim kombinirati smeđe i plave tonove, kako koji dan.

Potražite na kioscima novi broj magazina Diva uz kojeg vas, u paketu s Večernjim listom, čeka i Borboleta narukvica za 49,90 kn:

Lucija je dodala da kričave boje ne nosi često, već se trudi ubaciti ih kroz modne dodatke, a na pitanje o trendovima, odgovorila je:

- Ne pratim slijepo trendove, ono što mi se od njih svidi, ubacim u svoj postojeći stil. Ne mogu se zamisliti u tigrastom ili leopard uzorku, ali to volim vidjeti na drugima. Kod mene prolaze cvjetni i prugasti.

Lucija nosi savršenu haljinu za proljeće, a još divnih modela pronađite u galeriji:

FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 149 kn FOTO: Stradivarius 149 kn FOTO: Stradivarius 149 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 139 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".