Ona je prva dama hrvatskog tenisa: Nikolina Babić navijala s predsjednicom, bila kratko zastupnica, prva je žena na toj poziciji...

Cijeli meč gledala je u društvu Kolinde Grabar Kitarović, a zablsitala je u crvenom od glave do pete
Vidi originalni članak

Naši tenisači osvajanjem Davisova cupa upisali su se u povijest hrvatskog sporta, a dama koja je sve pratila s tribina bila je i predsjednica Hrvatskog teniskog saveza, Nikolina Babić.

Na mjesto predsjednice Hrvatskog teniskog saveza izabrana je jednoglasno, a rekla je kako je za nju to velika čast i obveza, a kao prioritetni cilj navela je vratiti djecu na teniske terene i omasoviti turnire. 

Na finalu je navijala u društvu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a zablistala je u crvenom od glave do pete: crveno odijelo kombinirala je s prepoznatljivim kockicama i bijelim tenisicama. 

Čini se da je Babić ljubiteljica klasičnog stila pa su bijele košulje i crni kostimi neizostavni dio njezine garderobe, a pronašli smo u arhivi i fotografiju gdje je pozirala sa sestrom  Ana Marijom Sobočanec Dujić na kojima obje blistaju u klasičnim poslovnim kombinacijama.  

Ona je prva žena na čelu HTS-a, a na tu poziciju izabrana je u lipnju ove godine. Babić ima 45 godina i dolazi iz Čakovca, a bavila se poduzetništvom te je bila direktorica tvrtke Pana, koja se bavi proizvodnjom drvenih i drvo-aluminijskih prozora.

Prije dvije godine, na kratko je bila i zatupnica u Hrvatskom saboru, kao članica HDZ-a, gdje je mijenjala stranačkog kolegiju Darka Horvata, piše Jutarnji list. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".