Ona je pravo osvježenje! Ministrica Divjak zablistala u jednostavnoj i trendi haljini

Točkastu je haljinu upotpunila crvenim sakoom
Vidi originalni članak

Nebrojeno smo puta ponovili kako su točkice najveći ovosezonski hit, a to zna i ministrica znanosti, obrazovanja i sporta Blaženka Divjak koja je jedan hit komad dodala i u svoj ormar.

Sa Stručnom misijom CERN-a posjetila je tvornicu Rimac automobili, a za tu je prigodu odabrala točkastu haljinu koju je kombinirala s klasičnim crvenim sakoom i crnim salonkama. Tamnoplava i crvena su boje koje se odlično nadopunjuju te neodoljivo podsjećaju na ljeto, a točkice daju dozu šarma. Ipak, bez obzira na uzorak i upečatljive boje, kombinacija i dalje "pošuje" formalniji dress code te je ovaj njezin odabir pravo osvježenje u modnim političkim vodama i vjerujemo kako će Divjak nastaviti u tom tonu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".