Ona je prava inspiracija: Dunja Jović - blogerica čiji stil obožavamo!

Možda je znate pod imenom @iamfashionbabe, a duhovita Dunja osvojit će vas na prvu
Vidi originalni članak

Ako vam treba dobra stilska inspiracija, predlažemo da proskrolate njenim profilom ili pogledate koji video na YouTubeu. Njen stilski moto je - jednostavnost, osim kad nosi veliku čupavu bundu u jarkoljubičastoj boji. Često je možete vidjeti u običnim bijelim majicama, trapericama i jednostavnim sandalama s visokom potpeticom. 

 

 

Lijepa srpska blogerica obožava odijela i sakoe, pa ćete je nerijetko vidjeti i u takvom izdanju, a naravno ni nju nije zaobišao cool trend ružičastih odijela, a ovo joj stoji odlično!

Elegancija na Dunjin način znači crna od glave do pete ili odijelo koje izgleda kao da je posuđeno iz muškog ormara i to nam se jako sviđa. 

 

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".