Ona je pokazala da crtani likovi mogu stylish izgledati u dnevnom odjevnoj kombinaciji

Naš Goran Čižmešija fotkao je damu genijalnog stila!
Vidi originalni članak

Branka Prišlić diplomirana je inženjerka tekstilne tehnologije, a našem fotografu Goranu Čižmešiji zapeo je za oko jedan njezin "kišni" outfit. 

Odjenula je no name jaknu i i majicu, Zarinu suknju, Guess torbu, Skechers tenisice i Zihman Hrvatski kišobran, a našem je Goranu otkrila: 

Noga mi je u "problemu" pa ne mogu nositi uske traperice, zato sam odjenula suknju, a iz istog razloga trenutno ne nosim štikle. Nosim ja i starke, ali mi uz ovu kombinaciju mi nisu pasale pa sam obula ove tenisice.

Branka je također dodala kako voli nositi majice s printevima, a obožava Betty Boop obožava, ona joj je jedan od najdražih crtanih likova. Često nosi crno-bijele kombinacije, a voli ih razbiti nekom žarkom bojom. Ima nekoliko kišobrana koje pokušava uskladiti s kombinacijama koje nosi:

Hrvatski kišobran ima super suradnje s našim dizajnerima, pa mi je to idealno za isfurati i razveseliti kišovito vrijeme.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".