Ona je "nova" Izabel: Atraktivna djevojka našeg reprezentativca oduzima dah izgledom i stilom

Adriana Đurđević u vezi je s Dujom Ćaletom-Carom, a na Instagramu je prati više od 20 tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Bliži nam se Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a osim nogometaša i njihovih vještina na terenu, u prvi plan doći će i njihove bolje polovice.

Nama je za oko zapela Adriana Đurđević, djevojka reprezentativca Duje Ćalete-Cara, koju na Instagramu prati više od 20 tisuća ljudi. Ta brojka ne treba nimalo čuditi, s obzirom na to da ova diplomirana pravnica izgleda fantastično - osvaja osmijehom odličnim smislom za modu i stil. 

Ova Dubrovčanka od Duje je starija pet godina, a u vezi su nešto više od godinu dana. Nerijetko dijeli zajedničke fotografije, a one su popraćene heštegovima #couplegoals i #love.

Već pri prvom pogledu na Instagram, vidljivo je kako je Adriana velika ljubiteljica mode. Njezin se stil može opisati kao damski, elegantan, a ormar joj obiluje trendi komadima iz popularnih high street trgovina. 

U svoj je stil fantastično uklopila prvo omraženu, a zatim popularnu torbu oko struka, hit hlače na crtu koje se lako mogu zamijeniti s trenirkom, kao i točkasti uzorak, a sve što stavi na sebe izvrsno joj pristaje. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".