Ona je najbolji dokaz kako novac nikad neće moći kupiti stil!

Milijuni na računi, a od stila ni "s"
Vidi originalni članak

Jessica Simpson ima milijune dolara na računu, no, čini se, nikakvog smisla za modu i stil pa je još jednom potvrđena stara hipoteza kako novac nikad neće moći kupiti dobar stil. Naime, ovih je dana u New Yorku prošetala kombinaciju koja je itekako upitna. Kombinirala je kožnu minicu crvene boje koja je ukrašena upečatljivim volanim s tamnoplavom košuljom koja ima odgovarajuće crvene prugice te zvonolike rukave. Boju košulje kombinirala je sa sandalama, a cijeloj statement kombinaciji dodala je i upečatljive modne detalje koji su samo dodali još kiča. 

Naime, nosila je clutch koji potpisuje Gelareh Mizrahi, a košta nevjerojatnih 4000 kuna, a drugi skupocjeni dodatak bile su zanimljive Dolce&Gabbana naočale čija je cijena preko 16 tisuća kuna. 

 Kao da to nije bilo dosta, nekadašnja pjevačica i reality zvijezda svemu je još odlučila dodati dvostruku choker ogrlicu i ringove na uši.

Na kraju, sve što možemo reći je da je hipoteza s početka još jedanput potvrđena! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".