Ona je model i prava majstorica spajanja nespojivog: Lepršavu haljinu nosi s puf-jaknom i robusnim čizmama

Bila je zvijezda naše street style rubrike i jednog editorijala, a sad je pozirala u genijalnom zimskom izdanju kojim se istaknula u centru grada
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama za oko nam je zapeo stil Elene Dizdar koja je bila zvijezda, ne samo naše street style rubrike, nego i jednog od editorijala za Diva Style magazin. Elena super stil ima u malom prstu, a svojim kombinacijama pokazuje da je prava majstorica u kombiniranju komada koje bi mnogi proglasili "nespojivima". I sama je svjesna toga pa je za Divu rekla kako često spaja stvari koje na prvu ne idu skupa, a u gradu je rado pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji.

- S obzirom na to da je vrijeme tmurno, u inat sam odjednula veselu haljinu koju mi je darovala prijateljica dizajnerica Vjera Viličnik. Volim kombinirati stilove, zato sam preko nje odjenula sportsku jaknu - ispričala je modno osviještena Elena čija kombinacija prošlog siječnja u centru grada nije prošla nezamijećeno. Efektnom haljinom ružičaste boje i cvjetnog uzorka bila je pravo osvježenje u moru zagasitih, zimskih tonova. 

I dok je haljina lepršava i ima romantičan prizvuk, ostatak kombinacije priča sasvim drugu priču. Tako su čizme prava suprotnost jer je Elena odabrala robustan model kakav je posebno popularan ove sezone, a popularizirali su ih brendovi poput Prade i Bottege Venete. Nemaju samo čizme trendi predznak, nego i puf-jakna koja je ove sezone broj jedan među ljubiteljicama mode. 

Espresso make up najlakši je način za postizanje sjajnog jesenskog izgleda
10 najutjecajnijih modnih influencera na internetu u 2023., prema kultnom Forbesu
Najbolje prirodne hidratantne kreme za lice koje osvježavaju kožu i održavaju je sjajnom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".